Welkom bij Kever Cabrio Rally voor teambuilding in Hippie busjes en beetle cabrio's, midden in Het Groene Hart

Rally inspiratie

Voor de start & finish locatie van de kever cabrio rally is gekozen voor een samenwerking met Horecahoeve Studio Oosterman in Aarlanderveen.  De locatie beschikt over ruime parkeergelegenheid en mogelijkheden binnen en buiten om uw lunch, diner of bedrijfsfeest te verzorgen.

 Maak uw bedrijfsuitje fiscaal aantrekkelijker door te combineren met een vergadering of training of organiseer uw klantendag bij ons.  Hier uw link naar meer informatie betreffende de 

 

 

De zalen, “Stal” en “Hooiberg” zijn sfeervol ingericht en kunnen geschakeld worden. Hierdoor kan Studio Oosterman de grootte van de zaal afstemmen op de activiteit, zoals bijvoorbeeld een vergadering, presentatie, training voor teambuilding of klantendag. Geschikt voor kleine groepen vanaf 15 personen en grote groepen van maximaal 250 personen.

 

Tijdens een presentatie of vergadering is het belangrijk, dat u van alle gemakken voorzien bent. Studio Oosterman beschikt als vergaderlocatie over alle faciliteiten voor een succesvolle dag. De zalen hebben een goede akoestiek en belichting. In de “Stal” en “Hooiberg” is een audiosysteem aanwezig evenals draadloos internet, beamer, en flipcharts.

 

Wanneer u bij de reservering vermeldt, hoe u de ruimtes ingericht wilt hebben, zorgen wij voor een opstelling als b.v.: Classroom- Style, TheaterStyle, U-Shape, Conference Style. De boomgaard is een rustieke locatie voor een break-out en geeft uitzicht over de Aarlanderveense polder met haar unieke molen-viergang.

 

Lunch

 

De lunch mag tijdens een vergadering of presentatie zeker niet ontbreken. Even genieten van heerlijk belegde broodjes, een soep of crèpes. Maar ook een high tea of een brunch behoort tot de mogelijkheden.

 

Boomgaard Studio Oosterman

 

Diner

 

Naast het traditioneel uitgeserveerde diner bieden wij u een groot aantal buffetarrangementen aan. Onze huisstijl is live cooking in de zaal of in de boomgaard. Onze chef bereidt ter plaatse uw gerecht. Studio Oosterman biedt u de mogelijkheid om te rouleren tussen de verschillende zalen. Hierdoor kunt u elk onderdeel van uw gelegenheid naar eigen wens in vullen.