Rally & happen

v.a. € 94,95 incl BTW

Dit is het leukste bedrijfsuitje midden in het Groene Hart van Zuid Holland. Wij hebben voor jullie een super route uitgezet in het prachtige Groene Hart. Met onderscheidende service verzorgen wij jullie bedrijfsuitje vanaf een unieke locatie. Onze prachtige horeca hoeve beschikt over diverse zalen, restaurants, terrassen en boomgaard met buitenbar. Bij ons een totaalbeleving en geen bedrijventerrein, loods of garage.

In combinatie met de rally hebben we een heerlijke ervaring voor jullie op het programma staan. Tijdens de route gaan jullie een aantal pitstops maken bij locale boeren en buitenlui die prachtige producten verkopen. Hier liggen een aantal specialiteiten van het groene hart voor jullie klaar. Deze zijn voor bij de borrel die wij jullie aanbieden na afloop van de rally. Natuurlijk serveren wij hier een goed glas wijn en een biertje van de tap bij en wat extra warme hapjes. Een rally én happen dus!

 

Ieder team rijdt bij ons altijd zijn eigen teambuilding rally in onze beetle cabrio’s of VW hippie bussen. De rally wordt extra sportief en uitdagend door de uitgezette puzzelrit en de lastige vragen die iedereen moet oplossen. Iedereen met een rijbewijs en ouder dan 24 jaar mag de cabrio of VW bus rijden. Een rally is een echte teambuildingsactiviteit, met je team de juiste route volgen via diverse navigatiemethoden. Er zijn heel wat rollen te verdelen, bestuurder, navigator en natuurlijk de breinkrakers!! De juiste route volgen is van groot belang om alle vragen en opdrachten op te kunnen lossen. Natuurlijk is er een beker voor het winnende team. 

Het streekproducten arrangement voor groepen van 20-160:

  • Ontvangst op de mooiste boerderij van het Groene Hart.
  • Natuurlijk koffie, thee en iets lekkers bij het ontvangst. Indeling met 4 personen per Beetle cabrio of 8 personen per hippie bus. Road book met jullie bedrijfslogo. Uitleg van het programma en de cabrio’s of VW bussen.
  • Rally met diverse navigatiemethodes, Rally puzzeltocht en
  • Streekproducten ophalen onderweg voor bij de borrel!
  • Iedereen met een rijbewijs en minimaal 24 jaar mag de cabrio of bus rijden. Wij bieden gepassioneerde begeleiding, een borrel na afloop van de rally met twee consumpties, frisdrank, goed glas wijn of biertje van de tap! Borrelen en happen van de meegenomen streekproducten en warme hapjes en natuurlijk een hilarische afsluiting met beker voor het winnende equipe! We maken een leuke groepsfoto.

Wat nog meer…

  • Extra activiteiten bij te boeken zoals: sloepvaren en workshops.
  • Wij verzorgen alle horeca, waaronder uw bbq, lunch, diner en vergadering. Busvervoer kunt u ook bij ons boeken.

 

Duur van het programma ongeveer 4-5 uur. Starttijd in overleg.

 

Streekproducten rally in een old timer T2 VW hippie bus v.a. € 99,50 pp incl. BTW vanaf 40 pers.

Streekproducten in een Beetle cabrio v.a. € 89,95 pp incl. BTW bij 40 pers.

Vul bijgaand formulier in voor een reservering of een offerte. Vragen? Stel deze dan via het contactformulier of bel even met Sandra van der Meer mobiel 06-53 14 35 39

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Arrangement meerdere keuzes mogelijk:
Horeca meerdere keuzes mogelijk: