Rally & Kaas & Theeproeverij

v.a. € 59,50

Dit is het leukste bedrijfsuitje midden in het Groene Hart van Zuid Holland. Wij hebben voor jullie een super route uitgezet in het prachtige Groene Hart. Ieder team rijdt bij ons altijd zijn eigen rally in  onze beetle cabrio’s of VW hippie bussen. De rally wordt extra sportief en uitdagend door de uitgezette puzzelrit en de lastige vragen die iedereen moet oplossen. Iedereen met een rijbewijs en ouder dan 24 jaar mag de beetle cabrio of VW bus rijden.

Een rally rijden is teambuilding, met je team de juiste route volgen via diverse navigatiemethoden. Er zijn heel wat rollen te verdelen, bestuurder, navigator en natuurlijk de breinkrakers!! De juiste route volgen is van groot belang om alle vragen en opdrachten op te kunnen lossen. Natuurlijk is er een beker voor het winnende team.

 

Wat deze rally zo bijzonder maakt is de pitstop bij onze boeren met een passie voor hun vak en hun producten. Wij organiseren voor jullie een pitstop in een prachtig theehuis midden in de polders en langs het water van de Kromme Mijdrecht.

Kaas & Thee proeverij

Voor de echte fijnproevers serveert de boerin een prachtige proeverij van biologische producten en natuurlijk haar eigen kazen. De koeien die grazen op de kruidenrijke graslanden waar de boerderij ligt, geven een specifieke smaak aan de melk waar de kazen van worden gemaakt en dat proef je! En wist u dat thee en kaas heel goed samen gaan? Dankzij de warmte van de thee wordt de smaak van de kaas intenser en dankzij de hartigheid van de kaas, wordt de thee lekker pittig!  In deze proeverij  komen verschillende kazen aan bod in combinatie met non-alcoholische biologische dranken vergezeld van druiven, stokbrood, kruidenboter en vijgenbrood met amandelen. En dat allemaal spannend geserveerd in een mooie rode boerenzakdoek.

Het arrangement voor groepen van 12-200

  • Ontvangst op de mooiste Horeca Hoeve van het Groene Hart met koffie, thee en een koekje bij het ontvangst. Road book met jullie bedrijfslogo en uitleg van het programma en de cabrio’s of VW bussen. wij verzorgen diverse navigatiemethodes en een uitdagende puzzeltocht. Jullie maken een pitstop voor de Kaas & Theeproeverij.
  • Iedereen met een rijbewijs en minimaal 24 jaar mag de cabrio of bus rijden, wij zorgen voor gepassioneerde begeleiding en een hilarische afsluiting met consumptie en beker voor het winnende equipe. Natuurlijk maken we een leuke groepsfoto.

Altijd inbegrepen

  • Verzorgen van de teamindelingen, brandstof, wij tanken voor u!
  • Verzekering WA casco, personeninzittenden, rechtsbijstand voor de verhuur, reserve auto’s en CO2 compensatie.

Wat nog meer…

  • Andere activiteiten bij te boeken zoals: sloepvaren, workshops, ik hou van Holland, etc
  • Wij verzorgen alle horeca, waaronder uw bbq, lunch, diner en vergadering en op verzoek ook busvervoer met touringcar.
  •  

Road Trip Bus & proeverij v.a. € 59,50 ex BTW bij 40p

Cabrio Rally & proeverij v.a. € 64,95 ex BTW bij 40p

Vul het bijgaande offerteformulier in voor een reservering of een offerte. Vragen? Stel deze dan via het contactformulier of bel even met Sandra van der Meer mobiel 06-53 14 35 39

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Arrangement meerdere keuzes mogelijk:
Horeca meerdere keuzes mogelijk: