MVO – Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Kever Cabrio Rally ‘t Groene Hart geeft haar gasten de mogelijkheid om op een leuke gezellige wijze de schoonheid van het Groene Hart te ontdekken. Het Groene Hart is een binnen de Nederlandse Randstad gelegen, relatief dunbevolkt veenweidegebied. Rond het Groene Hart liggen Amsterdam,Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Haarlem en Utrecht.

Kever Cabrio ‘T Groene Hart is partner van MVO Nederland, een collectief van ondernemers die MVO hoog in het Vaandel hebben staan. 

 

Onze gasten; medewerkers van bedrijven, instanties, stichtingen, ministeries, scholengemeenschappen etc. krijgen een mooie, voor velen een eerste, indruk van de prachtige natuur die Holland rijk is.

Onze omgeving is voor velen een openbaring

De mooie indruk van de prachtige natuur tonen wij door middel van een leuke puzzeltocht door het mooie Groene Hart van Holland. Onze gasten rijden in unieke auto’s, New Beetles en 50 jaar oude VW T2 busjes van 50 jaar oud.

Om ons bestaan te rechtvaardigen proberen wij onze CO2 footprint zo klein mogelijk te houden en onze positieve invloed op de plaatselijke vaak ambachtelijke middenstand zo groot als mogelijk te maken.

Onze auto’s zijn goed onderhouden om de milieubelasting zo laag mogelijk te houden.

Er lopen studies om de elektrificatie van ons wagenpark mogelijk te maken. Hou hiervoor onze face-book pagina in de gaten.

Het “kantoor” van Kever Cabrio is voorzien van het maximale aantal zonnepanelen welke in 2023 meer dan 4.000 kg CO2 zal compenseren hetgeen gelijk staat aan 130 geplante bomen.

Verder werken wij samen met EarthToday

We are EarthToday

A COMMUNITY FOR CHANGE

EarthToday is a tech company with the purpose of increasing awareness on the state of the planet and accelerating nature protection.

Samenwerking met EarthToday

Voor elke gast van Kever Cabrio Rally ’t Groene Hart kopen wij bij Earth-Today 1 m2 natuur om zo ons steentje bij te dragen aan een milieu bewustere samenleving.

Verder proberen wij aan de inkoopzijde de plaatselijke veelal ambachtelijke middenstand op en langs onze route te steunen. Zo komen de producten voor onze buffetten bij de plaatselijke slagerij van Harten vandaan.

Onze zeer gewaardeerde pitstop houden wij onder andere bij Landwinkel “De Lindenhorstwaar onze gasten kunnen genieten van ambachtelijk ijs of kunnen shoppen in het pittoreske kaaswinkeltje met ontelbare verschillende kaasjes gemaakt van “eigen” melk.

In de landwinkel worden naast de producten van eigen bedrijf ook kwaliteitsproducten uit het Groene Hart en uit andere streken van Nederland verkocht. Elk product voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en heeft een eigen verhaal.

Ook ondersteunen wij plaatselijk verenigingen en initiatieven.

Kever Cabrio probeert door middel van bovenstaande, niet complete, opsomming zoveel als mogelijk Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen en haar gasten kennis te laten maken met de mooie natuur van het Groene Hart van Holland.

https://about.earthtoday.com/