Beetle Cabrio Rally & VW Road Trip

v.a. € 57,95 excl. BTW

Met onderscheidende service verzorgen wij jullie bedrijfsuitje vanaf een unieke locatie. De prachtige Horeca Hoeve Oosterman in Aarlanderveen beschikt over diverse zalen, restaurants, terrassen en boomgaard met buitenbar. Bij ons een totaalbeleving en geen bedrijventerrein, loods of garage.

 

 

Het arrangement  voor 20-200 personen:

  • Ontvangst op de mooiste horeca hoeve van het Groene Hart. Natuurlijk koffie, thee en iets lekkers bij het ontvangst. Indeling met 4 personen per beetle cabrio of 8/9 personen per VW classic bus. Road book met jullie bedrijfslogo! Uitleg van het programma en de beetle cabrio’s en VW hippie bussen. Rally met diverse navigatiemethodes en Rally puzzeltocht met teambuildingsopdrachten. Iedereen met een rijbewijs en minimaal 24 jaar mag de cabrio of VW bus rijden. Wij zorgen voor gepassioneerde begeleiding en een hilarische afsluiting met frisdrank, wijn of biertje van de tap en beker voor het winnende equipe! Natuurlijk maken wij een gezellige Groepsfoto.

Wat nog meer…

  • Extra activiteiten bij te boeken zoals: sloepvaren, proeverijen en workshops. Wij verzorgen alle horeca, waaronder uw bbq, lunch, dineren vergadering. Busvervoer met touringcar is op aanvraag.

Duur van het programma ongeveer 4 uur. Starttijd in overleg.

 

VW Road Trip v.a. € 49,50 pp ex BTW bij 40 personen.

Cabrio Rally vanaf € 57,50 pp ex BTW bij 40 personen.

 

Hebben jullie specifieke wensen. Willen jullie iemand in het zonnetje zetten? Rekening houden met iemands dieet? Geef dit aan en wij regelen het graag voor jullie!

Vul bijgaand formulier in voor een reservering of een offerte. Vragen? Stel deze dan via het contactformulier of bel even met Sandra van der Meer mobiel 06-53 14 35 39

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Arrangement meerdere keuzes mogelijk:
Horeca meerdere keuzes mogelijk: