Rally & sloepvaren

v.a. € 54,50

Dit is het leukste bedrijfsuitje midden in het Groene Hart van Zuid Holland. Wij hebben voor jullie een super route uitgezet in het prachtige Groene Hart. Ieder team rijdt bij ons altijd zijn eigen rally in  onze Beetle cabrio’s of VW Hippie bussen.

In combinatie met de rally gaan jullie in de jachthaven aan boord van sloepen voor een elektrische tocht over de Nieuwkoopse plassen. Het mooie van elektrisch varen is dat er op de Nieuwkoopse plassen diverse routes zijn waar je alleen mag komen met elektrische boten. Geniet dus van de omgeving en de prachtige beschermde natuur en stap bijvoorbeeld ook nog even af bij één van de vele door natuurmonumenten onderhouden eilandjes met veel bijzondere vogels en vegetatie.

 

De rally wordt extra sportief en uitdagend door de uitgezette puzzelrit en de lastige vragen die iedereen moet oplossen. Iedereen met een rijbewijs en ouder dan 24 jaar mag de cabrio of hippie bus rijden. Een rally is een echte activiteit voor teambuilding, met je team de juiste route volgen via diverse navigatiemethoden. Er zijn heel wat rollen te verdelen, bestuurder, navigator en natuurlijk de breinkrakers!! De juiste route volgen is van groot belang om alle vragen en opdrachten op te kunnen lossen. Natuurlijk is er een beker voor het winnende team.

Het arrangement  voor 12-200 personen

  • Ontvangst op de mooiste boerderij van het Groene Hart  met natuurlijk koffie, thee en een koekje bij het ontvangst! Indeling met 4 personen per cabrio of 8 personen per hippie bus. Road book met jullie bedrijfslogo en uitleg van het programma en de cabrio’s of VW bussen. Rally met diverse navigatiemethodes en puzzeltocht met competitie. Sloepentocht over de Nieuwkoopse plassen met max 8 personen per sloep. Iedereen met een rijbewijs en minimaal 24 jaar mag de cabrio of bus rijden, wij zorgen voor gepassioneerde begeleiding en een hilarische afsluiting met frisdrank, goed glas wijn of biertje van de tap en beker voor het winnende equipe. En een leuke groepsfoto.

Altijd inbegrepen:

  • Verzorgen van de teamindelingen, brandstof, wij tanken voor u!
  • Verzekering WA casco, personeninzittenden, rechtsbijstand voor de verhuur, reserve auto’s en CO2 compensatie.

Wat nog meer…

  • Extra activiteiten bij te boeken zoals: proeverijen, workshops, Ik hou van Holland spel etc. Wij verzorgen alle horeca, waaronder uw bbq, lunch, diner en vergadering. Op verzoek regelen wij ook busvervoer.

 

Duur van het programma ongeveer 5 uur. Starttijd in overleg.

Road trip bus rally & varen v.a. € 54,50 pp ex BTW bij 40p

Cabrio rally & varen v.a. € 59,95 pp ex BTW bij 40 pers.

Vul bijgaand formulier in voor een reservering of een offerte. Vragen? Stel deze dan via het contactformulier of bel even met Sandra van der Meer mobiel 06-53 14 35 39

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Arrangement meerdere keuzes mogelijk:
Horeca meerdere keuzes mogelijk: