Groene Hart XL Rally

v.a. € 69,50

Op en top genieten van  dit bedrijfsuitje midden in het Groene Hart. De rallymanagers van Kever Cabrio Rally Groene Hart hebben voor jullie een XL route uitgezet.  Deze route brengt jullie op de allermooiste en verborgen plekjes in het prachtige Groene Hart. Door voldoende afstand rijdt ieder team bij ons altijd zijn eigen rally en deze wordt extra sportief en uitdagend door de uitgezette puzzelrit en de lastige vragen die iedereen moet oplossen. Zodra het droog en zonnig weer is gaat natuurlijk ook het ‘dak eraf’, want bij ons rijden jullie in een beetle cabrio of jullie rijden in de minstens zo populaire T2 VW hippie busjes. Iedereen met een rijbewijs en ouder dan 24 jaar mag de cabrio of VW bus rijden.

Deze XL rally is een echte teambuildingsactiviteit, met je team de juiste route volgen via diverse navigatiemethoden. Er zijn heel wat rollen te verdelen, bestuurder, navigator en natuurlijk de breinkrakers!! De juiste route volgen is van groot belang om alle vragen en opdrachten op te kunnen lossen. Natuurlijk is er een beker voor het winnende team.

Het arrangement  voor groepen 18-160 personen

  • Ontvangst op de mooiste Horeca Hoeve van het Groene Hart met natuurlijk koffie, thee en iets lekkers bij het ontvangst! Road book met jullie bedrijfslogo en uitleg van het programma en de voertuigen.
  • Rally met diverse navigatiemethodes en puzzeltocht. Iedereen met een rijbewijs en minimaal 24 jaar mag de voertuigen rijden.
  • Wij zorgen voor gepassioneerde begeleiding en een hilarische afsluiting met frisdrank, goed glas wijn of biertje van de tap en een beker voor het winnende equipe! Natuurlijk zijn er heerlijke warme hapjes bij de afsluitende borrel en maken we een gezellige groepsfoto.

Altijd inbegrepen:

  • Verzorgen van de teamindelingen, brandstof, wij tanken voor u!
  • Verzekering WA casco, personeninzittenden, rechtsbijstand voor de verhuur, reserve auto’s en CO2 compensatie.

Wat nog meer…

  • Extra activiteiten bij te boeken zoals: sloepvaren, proeverijen en workshops. Wij verzorgen alle horeca, waaronder uw bbq, lunch, diner en vergadering en op verzoek ook uw busvervoer met touringcar. Duur van het programma ongeveer 3 à 4 uur.
  • Starttijd in overleg.

 

Road trip bus rally XL vanaf € 66,50 pp ex BTW bij 40 p.

Beetle cabrio rally XL vanaf € 72,50 pp ex BTW bij 40 p.

 

Hebben jullie specifieke wensen. Willen jullie iemand in het zonnetje zetten? Iemand met een speciaal dieet? Geef dit aan, wij houden overal rekening mee.

Vul bijgaand formulier in voor een reservering of een offerte. Vragen? Stel deze dan via het contactformulier of bel even met Sandra van der Meer mobiel 06-53 14 35 39

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Arrangement meerdere keuzes mogelijk:
Horeca meerdere keuzes mogelijk: