Rally streekproducten & kookworkshop

v.a. € 122,50

Het meest unieke uitje van dit seizoen, waarin alle genoegens van het Groene Hart met elkaar verenigd worden! Jullie starten met een prachtige rally door het mooie Groene Hart van Nederland. Landschap dat wordt afgewisseld door polders en plassen en waar wij jullie willen laten kennis maken met de heerlijke producten die onze regio voortbrengt.

oor dit bedrijfsuitje gaan de teams om de beurt op pad en moeten zich een weg banen middels de diverse navigatiemethoden die wij voor jullie hebben uitgezet. Onderweg laten we de teams een aantal boodschappen doen, mis dus geen afslag, je kunt natuurlijk niet zonder de boodschappen thuiskomen…. Deze streekproducten zijn een onderdeel van de heerlijke maaltijd die jullie na de rally met zijn allen gaan bereiden. Dit gebeurt op een nabij gelegen boerderij waar in de oude melkput een kookgelegenheid is gecreëerd, onder begeleiding van onze kok Caroline Zwaneveld, expert op het gebied van Groene hart streekproducten.

 

Natuurlijk gaat dit diner vergezeld van een paar heerlijke wijnen! Als extra amuse doen jullie tijdens de rit nog een leuke puzzeltocht met een paar leuke verrassingen waarvan de beker voor het diner wordt uitgereikt. Een super teamuitstapje dus!

Het arrangement voor 12-200 personen:

  • Ontvangst op de mooiste Horeca Hoeve van het Groene Hart. Koffie, thee en een koekje bij het ontvangst. Indeling met 4 personen per cabrio of 8/9 personen per VW hippie bus. Road book met jullie bedrijfslogo en uitleg van het programma en de voertuigen. Rally met diverse navigatiemethodes en puzzeltocht met competitie!
  •  
  • Iedereen met een rijbewijs en minimaal 24 jaar mag de beetle cabrio of VW hippie bus rijden, wij zorgen voor gepassioneerde begeleiding en een hilarische afsluiting met frisdrank, wijn of biertje van de tap en beker voor het winnende equipe. Caroline verzorgt jullie kookworkshop, all inclusive met hapjes, drankjes en 3 of 4 gangenmenu. Wij maken ook nog een leuke groepsfoto.

Altijd inbegrepen:

  •  Verzorgen van de teamindelingen en brandstof, wij tanken voor u!
  • Verzekering WA casco, personeninzittenden, rechtsbijstand voor de verhuur, reserve auto’s en CO2 compensatie.

Wat nog meer…

Duur van het programma ongeveer 8 uur. Starttijd in overleg.

Rally & kookworkshop vanaf € 122,50 pp ex BTW

Vul bijgaand formulier in voor een reservering of een offerte. Vragen? Stel deze dan via het contactformulier of bel even met Sandra van der  Meer mobiel 06-53 14 35 39

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Arrangement meerdere keuzes mogelijk:
Horeca meerdere keuzes mogelijk: