Rally & BBQ

v.a. € 79.95 excl btw

Bij het leukste & hipste bedrijfsuitje midden in het Groene Hart van Zuid Holland hoort natuurlijk lekker eten! Bij ons kan dat allemaal op 1 locatie! van 20 tot 200 personen! Lunch, BBQ en prachtige buffetten!

Met onderscheidende service verzorgen wij jullie bedrijfsuitje vanaf een unieke locatie. Onze prachtige horeca hoeve beschikt over diverse zalen, restaurants, terrassen en boomgaard met buitenbar. Bij ons een totaalbeleving en geen bedrijventerrein, loods of garage.

De rallymanagers van Kever Cabrio Rally Groene Hart hebben voor jullie een superleuke route uitgezet in het prachtige Groene Hart. Ieder team rijdt bij ons altijd zijn eigen rally en deze wordt extra sportief en uitdagend door de uitgezette puzzelrit en de lastige vragen die iedereen moet oplossen. Zodra het droog en zonnig weer is gaat natuurlijk ook het ‘dak eraf’, want bij ons rijden jullie in een beetle cabrio of jullie maken een Road Trip in de minstens zo populaire VW Hippie busjes.  Iedereen met een rijbewijs en ouder dan 24 jaar mag de beetle of bus rijden. Een rally is een echte teambuildingsactiviteit, met je team de juiste route volgen via diverse navigatiemethoden. Er zijn heel wat rollen te verdelen, bestuurder, navigator en natuurlijk de breinkrakers!! De juiste route volgen is van groot belang om alle vragen en opdrachten op te kunnen lossen. Natuurlijk is er een beker voor het winnende team die wordt uitgereikt tijdens een hilarische prijsuitreiking!

Het arrangement  voor 20-200 personen:

  • Ontvangst op de mooiste horeca hoeve van het Groene Hart. Natuurlijk koffie, thee en iets lekkers bij het ontvangst. Indeling met 4 personen per beetle cabrio of 8/9 personen per VW classic bus. Road book met jullie bedrijfslogo! Uitleg van het programma en de beetle cabrio’s en VW hippie bussen. Rally met diverse navigatiemethodes en Rally puzzeltocht met teambuildingsopdrachten. Iedereen met een rijbewijs en minimaal 24 jaar mag de cabrio of VW bus rijden. Wij zorgen voor gepassioneerde begeleiding en een hilarische afsluiting met frisdrank, wijn of biertje van de tap en beker voor het winnende equipe! Natuurlijk maken wij een gezellige Groepsfoto.

Wat nog meer…

  • Extra activiteiten bij te boeken zoals: sloepvaren, proeverijen en workshops. Wij verzorgen alle horeca, waaronder uw bbq, lunch, dineren vergadering. Busvervoer met touringcar is op aanvraag.

Duur van het programma ongeveer 4 uur. Starttijd in overleg.

 

VW Road Trip v.a. € 49,50 pp ex BTW bij 40 personen.

Cabrio Rally vanaf € 59,95 pp ex BTW bij 40 personen.

 

Hebben jullie specifieke wensen. Willen jullie iemand in het zonnetje zetten? Rekening houden met iemands dieet? Geef dit aan en wij regelen het graag voor jullie!

Vul bijgaand formulier in voor een reservering of een offerte. Vragen? Stel deze dan via het contactformulier of bel even met Sandra van der Meer mobiel 06-53 14 35 39

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Arrangement meerdere keuzes mogelijk:
Horeca meerdere keuzes mogelijk: