Ik Hou Van Holland Rally

v.a. € maatwerk

Dit is het leukste bedrijfsuitje midden in het Groene Hart van Zuid Holland. Wij hebben voor jullie een super route uitgezet in het prachtige Groene Hart. Ieder team rijdt bij ons altijd zijn eigen rally in  onze Beetle cabrio’s of VW hippie bussen. Aansluitend aan de rally of in de vorm van een wisselprogramma gaan we met de teams het inmiddels beroemde spel ‘Ik hou van Holland’ spelen. 

We kennen natuurlijk allemaal het televisieprogramma Ik hou van Holland! Maar hoeveel kennis hebben jij en je collega’s eigenlijk van ons kikkerland? Strijdend in teams onder begeleiding van een spelleider, testen we jullie kennis van de Nederlandse keuken, televisie, muziek, geschiedenis en ga zo maar door!

 

De rally wordt extra sportief en uitdagend door de uitgezette puzzelrit en de lastige vragen die iedereen moet oplossen. Iedereen met een rijbewijs en ouder dan 24 jaar mag de cabrio of VW bus rijden. Een rally is een echte teambuildingsactiviteit, met je team de juiste route volgen via diverse navigatiemethoden. Er zijn heel wat rollen te verdelen, bestuurder, navigator en natuurlijk de breinkrakers!! De juiste route volgen is van groot belang om alle vragen en opdrachten op te kunnen lossen. Natuurlijk is er een beker voor het winnende team.

Het arrangement voor 20-200 personen

  • Ontvangst op de mooiste Horeca Hoeve van het Groene Hart.
  • Natuurlijk koffie, thee en iets lekkers van de boerderij bij het ontvangst. Indeling met 4 personen per cabrio of 8 personen per VW bus. Road book met jullie bedrijfslogo en uitleg van het programma en de cabrio’s of VW bussen. Rally met diverse navigatiemethodes en puzzeltocht met competitie.
  • Ik hou van Holland spel met spelleider & borrel met bittergarnituur tijdens het spel! Lekker Hollands!
  • Iedereen met een rijbewijs en minimaal 24 jaar mag de cabrio of bus rijden wij zorgen voor gepassioneerde begeleiding en een hilarische afsluiting en beker voor het winnende equipe! Natuurlijk maken we een leuke groepsfoto.

Altijd inbegrepen:

  • Verzorgen van de teamindelingen, brandstof, wij tanken voor u!
  • Verzekering WA casco, personeninzittenden, rechtsbijstand voor de verhuur, reserve auto’s en CO2 compensatie.

Wat nog meer…

  • Extra activiteiten bij te boeken zoals: sloepvaren, proeverijen, kookworkshops, etc
  • Wij verzorgen alle horeca, waaronder uw bbq, lunch, diner, vergadering, op één locatie en op aanvraag busvervoer.

Duur van het programma ongeveer 5 uur. Starttijd in overleg.

Vul bijgaand formulier in voor een reservering of een offerte. Vragen? Stel deze dan via het contactformulier of bel even met Sandra van der Meer mobiel 06 53 14 35 39

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Arrangement meerdere keuzes mogelijk:
Horeca meerdere keuzes mogelijk: