Welkom bij Kever Cabrio Rally voor teambuilding in Hippie busjes en beetle cabrio's, midden in Het Groene Hart

Het leukste bedrijfsuitje voor teambuilding in Zuid Holland

Ben je op zoek  naar een bedrijfsuitje? In Zuid Holland, midden in het Groene Hart, vindt je het leukste teamuitstapje. Dit uitje, een kever cabrio rally of een rally met klassieke VW bussen is de nummer 1 uit de top 100 van bedrijfsuitje.nl, uitje500.nl én teamuitstapje.nl.

De rallymanagers van Kever Cabrio Rally Groene Hart hebben voor jullie een superleuke route uitgezet in het prachtige Groene Hart. Ieder team rijdt bij ons altijd zijn eigen rally en deze wordt extra sportief en uitdagend door de uitgezette puzzelrit en de lastige vragen die iedereen moet oplossen. Zodra het droog en zonnig weer is gaat natuurlijk ook het ‘dak eraf’, want bij ons rijden jullie in een kever cabrio. Iedereen met een rijbewijs en ouder dan 24 jaar mag de kever rijden. Een rally is een echte teambuildingsactiviteit, met je team de juiste route volgen via diverse navigatiemethoden. Er zijn heel wat rollen te verdelen, bestuurder, navigator en natuurlijk de breinkrakers!! De juiste route volgen is van groot belang om alle vragen en opdrachten op te kunnen lossen. Natuurlijk is er een beker voor het winnende team.

Je vindt ons midden in het Groene Hart op korte afstand van Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Kortom, de ideale plek voor jullie uitje!