’s Heeren Loo

Op 31 oktober reisden wij met 23 personen af naar Aarlanderveen voor ons teamuitje. In Aarlanderveen arriveerden we bij de ‘Kever Cabrio Rally Groene Hart’ en daar stonden drie prachtige nostalgische hippie busjes op ons te wachten. Tijden een heerlijk bakje koffie werd ons precies uitgelegd hoe de rally/puzzeltocht in zijn werk ging, we moesten dus goed opletten onderweg.

Na een goede uitleg hoe de busjes werkte gingen we opgetogen op pad. Wat een prachtige tocht was het, dwars door het groene hart.

Veel plezier in de busjes met alle opdrachten en alle bekijks die je had. Tussendoor hadden wij een pitstop bij de landwinkel. Aldaar wacht weer een heerlijk bakkie koffie met een even zo lekker appeltaartje. Daarna weer verder voor het laatste stukje van de tocht. Terug in Aarlanderveen werden de antwoorden nagekeken en werd de winnaar uitgeroepen. Ook daarna nog geborreld bij Studio Oosterman en genoten van een heerlijk barbecue. Al met al hadden wij een fantastische middag en niet in de laatste plaats door het enorme enthousiasme van de mensen van de Kever Cabrio Rally. Een echte aanrader!

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Arrangement meerdere keuzes mogelijk:
Horeca meerdere keuzes mogelijk: