Vergaderen & Presenteren

v.a. € N.O.T.K.

De zalen, “Stal” en “Hooiberg” zijn sfeervol ingericht en kunnen geschakeld worden. Hierdoor kan Studio Oosterman de grootte van de zaal afstemmen op de activiteit, zoals bijvoorbeeld een vergadering, presentatie, training voor teambuilding of klanten-dag. Geschikt voor kleine groepen vanaf 15 personen en grote groepen van maximaal 250 personen.

Tijdens een presentatie of vergadering is het belangrijk, dat u van alle gemakken voorzien bent. Studio Oosterman beschikt als vergaderlocatie over alle faciliteiten voor een succesvolle dag. De zalen hebben een goede akoestiek en belichting. In de “Stal” en “Hooiberg” is een audiosysteem aanwezig evenals draadloos internet, beamer, en flipcharts.

Wanneer u bij de reservering vermeldt, hoe u de ruimtes ingericht wilt hebben, zorgen wij voor een opstelling als b.v.: Classroom- Style, TheaterStyle, U-Shape, Conference Style. De boomgaard is een rustieke locatie voor een break-out en geeft uitzicht over de Aarlanderveense polder met haar unieke molen-viergang.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Arrangement meerdere keuzes mogelijk:
Horeca meerdere keuzes mogelijk: